Telefonszám: (1) 258-0734 | Mobil: (70) 311-13-21, (20) 979-04-81 | E-mail cím: barta@autolok.hu

Hírek

Autóvédelem felsőfokon

Aggódik gépkocsija biztonsága miatt? Úgy érzi, az utca számos veszélyt rejteget autója szempontjából?

Ne bízza a véletlenre gépkocsija sorsát!

Az autóvédelemnek számos formája létezik, melyek valamelyikét, vagy ideális esetben ezek kombinációját érdemes igénybe venni. Összegyűjtöttük Önnek, hogy milyen lehetőségek közül válogathat!

Léteznek egyszerű védőeljárások, melyeket bárki gond nélkül alkalmazhat. Érdemes például a motorháztető bowdenjét elrejteni egy lappal, vagy az üvegeket biztonsági fóliákkal ellátni. Ezen felül autóvédelmi trükk, ha az ablaküvegbe belemaratjuk a rendszámot, hiszen így a tolvajok csak az összes üveg cserélésével tüntethetik el a nyomokat.

Mechanikus védelmi technikának számít a kormányzár, kerékbilincs, a sebességváltó- és kézifékzár. Ezek előnye, hogy meghosszabbítják a lopás idejét, miközben már a puszta látványuk is elrettentő hatást válthat ki a tolvajokban. Ezekhez képest az elektronikus indításgátló az autóvédelemben azt a funkciót tölti be, hogy megakadályozza a motor beindítását. Az autóvédelem kedvelt formája a riasztórendszer, mely hangos jelzéssel hívja fel a szemtanúk figyelmét a bűncselekményre.

Fontos belátni, hogy ezek a módszerek akkor érhetik el a legmagasabb hatásfokot, ha együtt alkalmazza őket.

Felkeltettük érdeklődését? Keressen fel minket és kérje tanácsunkat, árajánlatunkat!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás