Telefonszám: (1) 258-0734 | Mobil: (70) 311-13-21, (20) 979-04-81 | E-mail cím: barta@autolok.hu

Hírek

A veszély nem lebecsülendő, van megoldás!

Autósok tízezrei tapasztalták már és esküsznek rá

 •  kimagasló ellenálló képesség;
 •  egyetlen ami a légzsákot is védi;
 •  egyik autóról átrakható a másikra;
 • Illetéktelen által való eltávolítása a nagy időszükséglet, profi szerszámozottság és a fárasztó fizikai igénybevétel miatt valószínűtlen.

  Az AUTOLOK 2000 PLUS kormányzár az autók és légzsákok igazi védelmét szolgálja a profi autótolvajok ellen. Kiváló minőségű acélból készül.

  A nemzetközi tesztelések során rendre a legjobb minősítéseket kapta, köztük az angol Sold Secure (fogyasztói érdekvédelmi szervezet), a Thatcham, a brit rendőrség, az angol biztosítók (köztük a Lloyds), a nagy tekintélyű holland TNO, a német TÜV és az USA szabványügyi hivatala (UL) részére.

  A fenti szervezetek azért tartják az AUTOLOK 2000 PLUS-t a mechanikus védelem csúcseszközének, mert a biztosítók által előírt 5, Magyarországon 10 percen belül a legprofibb tolvaj sem tudja eltávolítani, míg az ilyen minősítéssel nem rendelkező, de a kereskedelemben bőségben kapható, olcsó mechanikus védelmi eszközök leszedéséhez 10-15 másodperc is elegendő.

  Hazai tapasztalatok szerint a legrövidebb eltávolítási idő lángvágóval 48 perc volt, több támadás ért autóról műhely körülmények között egy órát is meghaladta, amíg a megrongált kormánybilincset le tudták szedni.

  Az Autolok 2000 kormánybilincs sárga színe éjjel-nappal jól látható, feltűnő, ezért kiváló az elrettentő hatása is. Kezelése egyszerű, 5 másodperc alatt feltehető illetve levehető. Nagy gondossággal kifejlesztett biztonsági zárral látták el, a kulcsra csak nyitáskor van szükség. Tízmilliónál több zárkombinációval rendelkezik. Dacol a feszítéssel, fúrással és fűrészeléssel szemben. Kormány átvágással sem távolítható el.

  Az Autolok 2000  nem csak az évről évre megismétlődő kiváló tesztelési eredményei miatt szolgál rá az autó tulajdonosok bizalmára, hanem a gyakorlatban tanúsított ellenálló képessége miatt is.

  Ennek köszönhető, hogy ma már az autósok egymásnak ajánlják.

  További információ: a www.autolok.hu honlapon vagy a 258-0734 számú telefonon kapható.

  Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás