Telefonszám: (1) 258-0734 | Mobil: (70) 311-13-21, (20) 979-04-81 | E-mail cím: barta@autolok.hu

Hírek

Áremelés előtt ( Magasabb ár, nagyobb biztonság? )

2022 március 1-től is az Autolok 2000 Plus a legjobb.

Jó pár évvel ezelőtt a Disklok olcsóbb volt az AUTOLOK 2000 Plus kormányzárnál. Ma közel háromszor annyiba kerül. Miért? Talán mert annyival jobb, biztonságosabb, könnyebb a használata vagy előnyösebb pénzügyileg? A válasz egyértelműen NEM. Csak jóindulattal mondható el, hogy biztonsága felér az AUTOLOK kormányzáréhoz. Használata nehézkesebb, több méretben kapható, ezért nem helyezhető át egyik autóról a másikra, új autó esetén  más méretűt kell venni. Tehát nem gazdaságos.

Árban nagyon eltávolodott tőlünk a Disklok. Ez negatívan hatott reánk, mert az egyre nagyobb árkülönbségből a vásárlók arra következtettek, hogy a nagyobb ár nagyobb értéket is jelent, ami egy nagy TÉVEDÉS!!!

Most mi is árat emeltünk, de ezzel a 10 %-kal még mindig jelentős marad az árkülönbség legyen az beépített sebességváltó zár, Disklok vagy más. 

KEDVES VÁSÁRLÓ! Az AUTOLOK 2000 Plus Önnek már vásárláskor megtakarít 30 – 50 ezer forintot, autójának a  legnagyobb biztonságot nyújtja és új autó esetén nem kell újra autóvédelemre pénzt költenie.

Ezek után miért ne választaná CSAK AZ AUTOLOK

2000 PLUS kormányzárat?

  

   

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás