Telefonszám: (1) 258-0734 | Mobil: (70) 311-13-21, (20) 979-04-81 | E-mail cím: barta@autolok.hu

Hírek

AUTOLOK 2000 kormányzárral az autótolvajok ellen

Az Autolok 2000 Plus, mely a kormánykereket kétharmad, (FIGYELEM: nem teljesen, hanem kétharmad!) részben fedi le, a hazai és nemzetközi minősítések szerint csúcs az autóvédelemben. Védi a kormány rögzítő csavarjait és a légzsákot, de kormányív kivágással sem lehet eltávolítani.

>Nemzetközi és hazai tesztek győztese. Nemzetközi szakvélemények szerint még a trélerrel történő lopásra is gátlóan hat, mert erőszakos leszedése műhelyben is nagyon munka- és időigényes. A tesztek szerint 10 percen belül nem lehet, de néhány kényszerű esetből kiderült, hogy 40-60 percre volt szükség az eltávolításához.

Minden autótípusra jó, ahol a kormány átmérője 350-400 mm között van.

A sárga Autolok 2000 Plus kormánybilincs az autók és légzsákok igazi védelmét szolgálja a profi autótolvajok ellen. Kiváló minőségű acélból készül, nemzetközi elismerésekkel rendelkezik, köztük az angol Sold Secure (fogyasztói érdekvédelmi szervezet), a Thatcham, a brit rendőrség, az angol biztosítók (köztük a Lloyds), a nagy tekintélyű holland TNO, a német TÜV és az USA szabványügyi hivatala (UL) részéről.

A fenti minősítések azért ajánlják használatát, mert a biztosítók által előírt 5 percen belül a legprofibb tolvaj sem tudja eltávolítani ( a gyakorlatban 40-50 perc is kellett ahhoz ), míg az ilyen minősítéssel nem rendelkező, de a kereskedelemben bőségben kapható, olcsó mechanikus “védelmi” eszközök leszedéséhez 10-15 másodperc is elegendő.

Az Autolok kormányzárak kihívó szine éjjel-nappal jól látható, feltűnő, ezért kiváló az elrettentő hatása is. Kezelésük egyszerű, 5 másodperc alatt feltehetők illetve levehetők. Nagy gondossággal kifejlesztett biztonsági zárral látták el. A kulcsra csak nyitáskor van szükség. Tízmilliónál több zárkombinációval rendelkeznek. Dacolnak a feszítéssel, fúrással és fűrészeléssel szemben.

Az Autolok 2000 Plus új fejezetet nyitott az autóvédelemben.

Mottójuk: KIADOM A LELKEM, DE AUTÓDAT MENTEM!!! ( A képen látható roncsolás az Autó Technika kiállításon kihelyezett Autolok kormányzáron, több napon át végzett leszedési kísérlet eredménye. )

Sok a félrevezető információ!

Gyakran tapasztaljuk, hogy az AUTOLOK 2000 Plus kormányzár anyagát műanyagnak nézik. Még szakmai cikkekben is, sőt mérvadó honlapokon is találkoztunk ilyen tévedésekkel. Ezeknek a vélemény nyilvánítóknak hasznos lenne egyszer kézbe venni és közelről megvizsgálni egy Autolok-ot, hogy amikor cikket írnak, szakvéleményt tesznek közzé ne csak a benyomásaikra hagyatkozzanak, hanem a tényekre.

Nem ritkán fordul elö, hogy az AUTOLOK kormányzárat összetévesztik a kormányt teljesen lefedő Disklokkal. Erre nagyon oda kell figyelni, mert a két termék között minden tekintetben – tesztelési eredményekben is – nagy a különbség.

Tanácsunk, hogyha autójának védelmét tervezi megoldani ne laikus ismerőseitől kérjen véleményt, olyanoktól, akiknek csak véleményük van, ismeretük semmi, hanem több szakembertől, így tőlünk is. Azért több szakembertől, mert ma mindenkit füz valamilyen érdek egy megoldáshoz, de ha többekkel beszél, lesz lehetősége az információk megszerzésével a legjobb védelmi eszköz kiválasztására. CSAK ÍGY DÖNTHET JÓL!!!

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás