Telefonszám: (1) 258-0734 | Mobil: (70) 311-13-21, (20) 979-04-81 | E-mail cím: barta@autolok.hu

Kormányzár

Cikkszám:  Autolok 2000

 Továbbra is csúcsnak számít, 26 éve minden autólopást hárítani tudott.

 Az egyszerű kezelhetőség, egyedülálló ellenálló képesség, jó elrettentő hatás… ma a legkeresettebb és a legmegbízhatóbb védelmi eszközzé tették. Használata az új autóknál nem jár garanciális jogvesztéssel, mert nem kell beavatkozni azok motorikus rendszerébe    

Vásárolja meg nálunk, mert itt fel is próbálhatja autójára. Vigyázzon, ha nem tőlünk vagy kereskedőnél vásárol, mert eleshet a garanciától vagy hiányosan veszi meg, pl. 1 db kulccsal illetve a kulcs kódja nélkül. Ennek sok kárvallottja van.

 A legmegbízhatóbb! 26 éve általa védett autót nem tudtak ellopni! Nem csak egyedülállóan biztonságos, de árban is a legjobb.  Minden autó típusra felhelyezhető. Autó cserék esetén nem kell újra megvenni, szemben import “konkurensével”, ami kétszer közel annyiba kerül, nem minden autóra használható, biztonsága legfeljebb azonos.

A beépített sebességváltó-zár árának is kevesebb mint felébe kerül, bár hatékonyságban azt messze felül múlja. A sebességváltó-zár által védett autó benyomott kuplunggal pillanatok alatt elvontatható, míg az Autolok 2000-el védett nem, mert nem kormányozható.

FONTOS!         Ár: 40300 Ft (  27%-os Áfá-t tartalmazza és a házhoz szállítás költségét is ).

VÁSÁROLJON NÁLUNK. SEGÍTÜNK FELPRÓBÁLNI ÉS TANÁCCSAL IS ELLÁTJUK

 - Két év garancia
 - Pótkulcsot csak nálunk rendelhet, annak kódszáma alapján
- Garanciához kérjük a számlát megőrizni. 
 

 ISMERTETŐ

Továbbra is tartja magát, sőt erősödik az a nézet, hogy igazi, megelőző védelmet az autótolvajok ellen csak azok a mechanikus autó-lopásgátlók nyújtanak, amelyeknek eltávolítása sok időt és kemény, izzadságos munkát igényelnek komoly szerszámozottság mellett – amelyek helyszínre vitele és használata igen feltűnést keltő, ezért növeli a lebukás veszélyét -. Ilyen hatékony eszköz – a mostanra már világszerte elismert – AUTOLOK termékcsalád, azon belül az új AUTOLOK 2000 KORMÁNYZÁR ( más néven KORMÁNYBILINCS ), melyet Anglia helyett most már Magyarországon gyártatja a BARTA TRADING Kft.

E kormányzár a mechanikus lopásgátlók hazai és külföldi tesztelésein évek óta a legjobb minősítéseket kapják.

Számos rangos külföldi minősítéssel (pl. TNO, TÜV, THATCHAM) rendelkeznek.

A titka ennek az, hogy néhány olyan fontos feltételt, amelyeket a tolvajok elleni biztonság megkövetel, együtt teljesítenek. Mik ezek a követelmények?

  • legalább 5 percig ( külföldi követelmény, Magyarországon 10 )  álljanak ellen a tolvaj támadásának ( a gyakorlatban 60 percen túl is ellenálltak);
  • az eltávolítást megkísérlő tolvaj munkája legyen feltűnő, igényeljen komoly szerszámozottságot, aminek a helyszínre vitele kényelmetlen és kockázatos;
  • az eltávolítással kapcsolatos munka legyen embert próbáló, fárasztó;
  • a védelmi eszköz legyen jól látható az autóban, ami hozzájárul az elrettentő hatás érvényesüléséhez.
  • műszakilag legyenek egyszerűek, használatuk megbízható és könnyű;
  • védjék a légzsákot;
  • autó csere esetén a régiről áttehetők legyenek az újra, ezért hosszútávú befektetésnek minősüljenek;
  • az autósok számára legyen elfogadható az áruk .

 Az AUTOLOK kormányzárak maradéktalanul megfelelnek a fenti követelményeknek és ezzel egyedül állnak az autóvédelmi eszközök piacán.

Nézzük csak egy kicsit részletesebben:

Az AUTOLOK 2000 lehetetlenné teszi, hogy a kormány levételével vagy a kormány ív elvágásával távolítsák el és egyedülálló a LÉGZSÁK védelem területén is.

Keményen és kitartóan ellenáll minden erőszakos fizikai támadásnak. A tesztek által megkövetelt 5 ( nyugati országokban ) illetve 10 percen belül ( hazai követelmény ) nem lehet eltávolítani, de a gyakorlatban szerzett tapasztalatok igazolták , hogy legalább 60 percre van szükség leszedésükhöz műhelyben rendelkezésre álló felszereltség mellett.

Felhelyezésük és levételük gyors és egyszerű.

Nagy ellenálló képességük mellett egyedülálló az elrettentő hatásuk, ami óriási előny a beépített eszközökkel szemben, amelyek nem látszanak és a legtöbb autó típusnál védelmi képességük is korlátozottabb ( benyomott kuplunggal vontathatók).

Nem lebecsülendő a jó ár fekvésük, ami fele vagy harmada egy beépített sebességváltózárénak és töredéke egy valamire való elektronikus eszközének , de az sem, hogy minden autóra jó és autó csere esetén nem kell megválni tőlük, hiszen átrakhatók az új autóra, és felesleges újra megvásárolni.  A” konkurens” kormányzárról, amelyik teljesen fedi a kormányt és kétszer drágább ez nem mondható el, mert méret kötöttek. 

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás