Telefonszám: (1) 258-0734 | Mobil: (70) 311-13-21, (20) 979-04-81 | E-mail cím: barta@autolok.hu

Kormányzár

Cikkszám:  Autolok 2000

 Továbbra is csúcsnak számít az autóvédelemben.

 Az egyszerű kezelhetőség, egyedülálló ellenálló képesség, jó elrettentő hatás… ma a legkeresettebb és a legmegbízhatóbb védelmi eszközzé tették.

Vásárolja meg nálunk, mert itt fel is próbálhatja autójára.

 A legmegbízhatóbb a több, mint 20 éves tapasztalatok és statisztikák alapján. Megbízhatóságához képest nagyon kedvező az ára!!!

Pl. egy beépített sebességváltó-zár árának kevesebb mint felébe kerül, bár hatékonyságban azt messze felül múlja. A sebességváltó-zár által védett autó benyomott kuplunggal pillanatok alatt elvontatható, míg az Autolok 2000-el védett nem, mert nem kormányozható.

FONTOS!         Ár: 30500 Ft (  27%-os Áfá-t tartalmazza ).  Házhoz szállítva plusz 1800 Ft.

 - Két év garancia
 - Pótkulcsot csak nálunk rendelhet, annak kódszáma alapján
- Garanciához kérjük a számlát megőrizni. 
 

 ISMERTETŐ

Továbbra is tartja magát, sőt erősödik az a nézet, hogy igazi, megelőző védelmet az autótolvajok ellen csak azok a mechanikus autó-lopásgátlók nyújtanak, amelyeknek eltávolítása sok időt és kemény, izzadságos munkát igényelnek komoly szerszámozottság mellett – amelyek helyszínre vitele és használata igen feltűnést keltő, ezért növeli a lebukás veszélyét -. Ilyen hatékony eszköz – a mostanra már világszerte elismert – AUTOLOK termékcsalád, azon belül az új AUTOLOK 2000 KORMÁNYZÁR ( más néven KORMÁNYBILINCS ), melyet Anglia helyett most már Magyarországon gyártatja a BARTA TRADING Kft.

E kormányzár a mechanikus lopásgátlók hazai és külföldi tesztelésein évek óta a legjobb minősítéseket kapják.

Számos rangos külföldi minősítéssel (pl. TNO, TÜV, THATCHAM) rendelkeznek.

A titka ennek az, hogy néhány olyan fontos feltételt, amelyeket a tolvajok elleni biztonság megkövetel, együtt teljesítenek. Mik ezek a követelmények?

  • legalább 5 percig ( külföldi követelmény, Magyarországon 10 )  álljanak ellen a tolvaj támadásának ( a gyakorlatban 60 percen túl is ellenálltak);
  • az eltávolítást megkísérlő tolvaj munkája legyen feltűnő, igényeljen komoly szerszámozottságot, aminek a helyszínre vitele kényelmetlen és kockázatos;
  • az eltávolítással kapcsolatos munka legyen embert próbáló, fárasztó;
  • a védelmi eszköz legyen jól látható az autóban, ami hozzájárul az elrettentő hatás érvényesüléséhez.
  • műszakilag legyenek egyszerűek, használatuk megbízható és könnyű;
  • védjék a légzsákot;
  • autó csere esetén a régiről áttehetők legyenek az újra, ezért hosszútávú befektetésnek minősüljenek;
  • az autósok számára legyen elfogadható az áruk .

 Az AUTOLOK kormányzárak maradéktalanul megfelelnek a fenti követelményeknek és ezzel egyedül állnak az autóvédelmi eszközök piacán.

Nézzük csak egy kicsit részletesebben:

Az AUTOLOK 2000 lehetetlenné teszi, hogy a kormány levételével vagy a kormány ív elvágásával távolítsák el és egyedülálló a LÉGZSÁK védelem területén is.

Keményen és kitartóan ellenáll minden erőszakos fizikai támadásnak. A tesztek által megkövetelt 5 ( nyugati országokban ) illetve 10 percen belül ( hazai követelmény ) nem lehet eltávolítani, de a gyakorlatban szerzett tapasztalatok igazolták , hogy legalább 60 percre van szükség leszedésükhöz műhelyben rendelkezésre álló felszereltség mellett.

Felhelyezésük és levételük gyors és egyszerű.

Nagy ellenálló képességük mellett egyedülálló az elrettentő hatásuk, ami óriási előny a beépített eszközökkel szemben, amelyek nem látszanak és a legtöbb autó típusnál védelmi képességük is korlátozottabb ( benyomott kuplunggal vontathatók).

Nem lebecsülendő a jó árfekvésük, ami fele vagy harmada egy beépített sebességváltózárénak és töredéke egy valamire való elektronikus eszközének , de az sem, hogy autó csere esetén nem kell megválni tőlük, hiszen átrakhatók az új autóra, és felesleges újra megvásárolni.

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás