Telefonszám: (1) 258-0734 | Mobil: (70) 311-13-21, (20) 979-04-81 | E-mail cím: barta@autolok.hu

Sebességváltózár

Cikkszám: 004

Ma az AUTOLOK ORIGINAL védelmi eszközt hatásos kiegészítő lopásgátlóként ajánljuk. Sárga színben kapható. “S” és “M” mérete között lehet választani. Ennek eldöntéséhez mérjük meg a 3-as sebesség fokozatba tett váltó karja és a behúzott kézifék fogantyújának véggombja közötti távolságot. Amennyiben az 16,5 cm-nél nagyobb akkor az “S” méret, ha kisebb az “M” méretet ajánljuk használni.

Vásároljon nálunk! Autójára fel is próbáljuk!

Az AUTOLOK ORIGINAL bármilyen más védelmi eszköznél megbízhatóbban használható önállóan is, ha Autolok kormányzár nem áll rendelkezésre. Ez szükség megoldás. Kiegészítőként viszont hatványozottan fokozza a védelmi hatást.

Kiválóan társítható a beépített sebességváltó-zárak mellé, mert túl azon, hogy jó az elrettentő hatása (a beépített nem látszik), a kézifék blokkolásával megakadályozza a tolvajt, hogy benyomott kuplunggal elvontassák az autót. Az Autolok 2000 mellett is jó szolgálatot tesz, mert együttes látványuk fokozza az elrettentő hatást és a kettő együtt se kerül többe, mint egy beépített sebességváltó-zár.

A lenti ár a 27% Áfá-t igen, de  a postázási költséget nem tartalmazza.

Ár: 18000 Ft

Looks like you have entered a product ID (3) that doesn't exist in the product database. Please check your product ID value again!

Az AUTOLOK termékcsalád legrégebbi tagja az AUTOLOK ORIGINAL sebességváltó- és kézifékzár. Több mint 20 éves múltja ellenére ma is jól tartja magát a piacon. Megbízható védelmi eszköz, nagyon sok jó tesztelési eredménnyel rendelkezik. A zárak ismeretében csak nagyon nagy szakértelemmel rendelkező autótolvaj tudja “tű”-s módszerrel fél perc leforgása alatt kinyitni hengerzárát. Egyéb módszerek 2 percen belül hatástalanok.

Ma az AUTOLOK ORIGINAL védelmi eszközt hatásos kiegészítő lopásgátlóként ajánljuk.

Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás