Öltöztessünk magyar babát

Öltöztessünk magyar babát című kiadványunk a dualizmus korabeli Magyarország 25 tájegységének 30 színpompás népviseletét mutatja be, melyek mindegyike kivágható és babákra illeszthető.

A könyv két részből áll:

A első rész az egyes viseletek szöveges leírását és szabásmintáit tartalmazza;
A második rész az öltöztethető babákat és a színes viseleteket, amelyek egy része a trianoni határokon kívülre esnek.

A könyv általános ismertetői a magyar mellett angol és német nyelven is olvashatók. Gyerekek számára 5 éves kortól ajánlható, de az iskolás korúak körében mondható igazán hatékonynak, akik már nem csak a képi tartalmat, hanem a szöveges ismertetőket is jól tudják értelmezni. Felnőtteknek is hasznos a könyv tanulmányozása, hiszen sok évtizeden át nem hívta fel senki a figyelmet e témakörre, ismereteinket tehát indokolt bővíteni. A képek, leírások, szabásminták sokakat arra késztethetnek, hogy alkotó munkába kezdjenek.

Egyre több általános iskolai közösségben – ahol nagy hangsúlyt helyeznek a népi hagyományok ápolására és továbbadására – fedezik fel és alkalmazzák az oktatói munkában a kiadványunkat.  

A készletünk kifogyott, ezért átmenetileg nem kapható. 

Az ár a postázási költséget nem tartalmazza viszont előzetes időpont egyeztetés esetén címünkön is megvásárolható

Ár:   0       Ft
Looks like you have entered a product ID (11) that doesn't exist in the product database. Please check your product ID value again!